keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Vuosi 2017 - lämpimästi tervetuloa!

Jaguarsperheen vuosi on alkanut tehokkaasti valmentajien koulutuksella, joukkuejaoilla ja uusien perheenjäsenten toivottamisella tervetulleeksi. Vuonna 2016 saavutimme paljon: Sinettiseuratunnustus, jäsenmääräennätys, onnistuneet työntekijävaihdokset sekä valmennuksen kehittämisohjelman (VALKEA) toteuttaminen ovat kaikki upeita saavutuksia. Myös uusi vuosi tulee tarjoamaan hienoja hetkiä. Käyttöön otetaan valmennuksen kehittämisen ohjelma (VALKEA), SM-tason joukkueet aloittavat fysiikka-, mentaali- ja ravintokoulutuskokonaisuuden, järjestämme keväällä Suomen ensimmäiset Itäisen alueen aluekilpailut ja syksyllä Winter Wildness -kilpailut sekä lisäämme valmennuspäällikön työtunteja. Lisäksi hallitus arvioi vuosina 2011–2016 toteutetun viisivuotisstrategian onnistumista ja luo uuden strategian vuosille 2018–2020.
Toivotamme kaikki uudet jäsenet ja heidän läheisensä lämpimästi tervetulleiksi osaksi tätä mahtavaa seuraa. Haluamme, että jokaisella seurassa on hyvä ja kotoisa olo. Arvoihimme kuuluu avoimuus, tasavertaisuus ja positiivisuus. Toivomme, että kaikki toimijamme, työntekijämme ja myös hallitus, ovat aina kaikille jäsenille helposti lähestyttäviä. Hallituksen tavoitatte parhaiten osoitteesta hallitus@jaguarscheer.com.
Uuden vuoden myötä myös hallituksen kokoonpanossa on tapahtunut pieniä muutoksia. Seuran toimintaa johtaa kahdeksanhenkinen, jäsenistön valitsema hallitus, joka kokoontuu kerran kuussa keskustelemaan ja päättämään seuran tärkeistä asioista. Hallitus järjestäytyi ensimmäisessä kokouksessaan 11.1. ja seuraavaksi esittelemme hallituksen jäsenet ja heidän roolinsa.

maiju.jpgMaiju Nurminen
Maiju on toiminut JSA:n puheenjohtajana seuran perustamisesta lähtien. Puheenjohtaja kutsuu koolle sekä hallituksen että seuran sääntömääräiset kokoukset, toimii toiminnanjohtajan esimiehenä, hoitaa edustustehtäviä sekä on ”kaikessa mukana”.


jonna.jpg
Jonna Viitanen
Jonna valittiin toiselle kaudelleen syyskokouksessa. Jonnalla on kaikista pisin historia seurassa, ja hallituksessa Jonna on aikaisemmin ollut vastuussa jojotoiminnasta. Vuonna 2017 hän toimii seuran varapuheenjohtajana. Varapuheenjohtajan työnkuvaan kuuluu muun muassa ulkoinen viestintä.
Laura Saaranluoma
Myös Laura jatkaa hallituksessa. Laura on hallituksen sihteeri eli hän kokoaa hallituksen kokousten pöytäkirjat sekä tiedottaa jäsenistöä hallituksen päätöksistä. Tiedotteet tulevat pysyviksi tiedotteiksi MyClubiin maksimissaan kaksi viikkoa hallituksen kokousten jälkeen.FullSizeRender.jpg


Kirsi Kemell
Ensimmäisenä uusista hallituksen jäsenistä esittelyssä Kirsi. Lastensa kautta lajin pariin tulleella Kirsillä on sekä JSA:sta että muista urheiluseuroista vankka kokemus. Kirsi on toiminut myös JSA:ssa jojona,
ja tänä vuonna hän ottaakin vastuulleen jojotoiminnan.
facebook_1484893667082.jpg


Jenny Ek-Lahti
Myös Jenny on tullut lajin pariin lapsen kautta. Jenny jatkaa hallituksessa ideointiryhmän puheenjohtajana sekä sinettiseuravastaavana. Ideointiryhmä on JSA:n jäsenistä koostuva toimikunta, joka ideoi seuran toimintaa, tapahtumia ja esimerkiksi seuratuotteita.


asta Valokuva henkilöltä maiju nurminen


Asta Penttinen
Asta on ensimmäistä vuotta hallituksessa, mutta on toiminut JSA:ssa pitkään urheilijana ja valmentajana. Asta on vuoden valmentaja 2016, ja siksi onkin luontevaa, että juuri Astalle valikoitui uusi valmennusvastaavan rooli. Valmennusvastaava auttaa valmennuspäällikköä valmennusasioissa sekä osallistuu VALKEA:n ohjausryhmään.


hieno.jpg

Jatta Hokkanen
Jatta on myös pitkäaikaisimpia urheilijoitamme, joka aloitti hallituksessa viime vuonna. Jatan vastuulla on tänä vuonna tapahtumat ja seuran kehitystyö.elisaElisa Härkönen
Myös Elisa jatkaa seuran hallituksessa, mutta hänen toimenkuvansa on vuonna 2017 huolehtia seuran sosiaalisesta mediasta ja markkinoinnista. Elisalla on seurassa pitkä urheilu- ja valmentajatausta, ja nyt hän harrastaa myös itse yhdessä seuramme tanssijoukkueista, ja huolehtii tanssijoukkueiden edustuksesta hallituksen kokoonpanossa.  emmi henkilöltä maiju nurminen
Emmi Kokko
Varajäsenen paikalta hallitukseen noussut Emmi on ammatiltaan graafikko, joten hän vastaa seuran visuaalisesta ilmeestä mainonnassa ja sosiaalisessa mediassa.   
Vastuualueiden jakamisesta huolimatta kaikki hallituksessa tekevät kaikkea ja toimet limittyvät. Kaikki tapahtuu lisäksi yhteistyössä seuran työntekijöiden, toiminnanjohtaja Ida Bolanderin ja valmennuspäällikkö Miia-Titta Hanhivaaran kanssa.
Tällä tiimillä toivotamme kaikille onnistunutta kautta 2017!
t. Hallitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti