keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Alkeiskilpajoukkue Marsin esittely

Moi!

Täällä kirjoittaa kaksi Mars-valmentajaa, Asta ja Anni. Meidän lisäksi Marsia valmentaa myös Nea ja Jenna. Meillä on myös ihana joukkueenjohtaja Kaisa.




Valmennamme juniorijoukkue Marsia, joka kilpailee alkeistasolla. Kilpailemme tämän vuoden ensimmäiset kilpailut Jyväskylässä, Idän Ihmeessä 28.5. Sitä edeltävänä lauantaina 27.5. on seuramme kevätnäytös Hipposhallissa. Tulkaa katsomaan ja kannustamaan!



Mars koostuu 19 tytöstä, jotka ovat 11-15-vuotiaita. Tytöt ovat erittäin motivoituneita oppimaan uutta ja ovatkin erittäin taitavia, joten taidoissa pusketaan kokoajan eteenpäin. Mars harjoittelee kaksi kertaa viikossa, 1h 30min ja 1h 15min kerrallaan. Pidämme teematreenejä silloin tällöin, ja ne ovatkin tyttöjen suosikkeja. 



Olemme menossa syksyllä myös Winter Wildness -kilpailuihin, joissa olimme myös viime vuonna. Molemmat tämän vuoden kilpailut järjestetään Jyväskylässä, joten meillä on pelkkiä kotikisoja! Kisaohjelma kevään kilpailuihin onkin jo lähes valmis ja ohjelman osiot sujuvat jo hyvin. Olemme innoissamme kotikilpailuista, joihin kannattajia saapuu varmasti sankoin joukoin. Tulethan sinäkin paikalle? Voit seurata treenaustamme instagramissa @jsamars.



Kevätterveisin, Mars-koutsit Asta, Anni, Jenna ja Nea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti